Plaça del Mercadal, 12 - 08030 Barcelona
De 7:00 a 22:00

Per què cada cop més gent va a les bugaderies d'autoservei?

18.2.22

Per què cada cop més gent va a les bugaderies d'autoservei

“Me'n vaig a la bugaderia”. Aquesta frase, que abans només se sentia a les pel·lícules americanes, cada vegada és més freqüent al nostre país. I és que, al canvi d'hàbits de la societat, sobretot als entorns urbans on el ritme de vida és creixentment frenètic, se suma l’augment del cost de l'electricitat. Tot això ha disparat l'afluència a les bugaderies d'autoservei en els darrers mesos i ha fet que molta gent prescindeixi de la rentadora.

L'afluència a les bugaderies d'autoservei ha augmentat un 10% el darrer any, una tendència que també hem notat a Bugaderia Sant Andreu. Els clients habituals que havien deixat de visitar-nos durant la pandèmia han tornat a acudir a la nostra bugaderia d'autoservei a Barcelona. I a ells se sumen molts nous clients que aprofiten la nostra cèntrica ubicació.

Parlant amb ells, ens comenten que darrerament venen més sovint a la bugaderia per diversos motius, principalment econòmics però també per comoditat i manca de temps. A continuació pots veure les principals raons per les quals escullen acudir a la nostra bugaderia.

Perquè posar una rentadora costa el doble que fa un any

És força fàcil fer els comptes: si el preu de l'electricitat ha pujat un 60% en els darrers 12 mesos, posar una rentadora costa avui el doble que fa un any. Segons l’OCU, la factura d’electricitat mitjana que paga una llar ja supera els 100 euros mensuals. I tot apunta que els preus de l'electricitat continuaran disparats, així que fer la bugada en una bugaderia és una bona manera d'intentar evitar que la propera factura et doni un bon ensurt.

Perquè pots fer la bugada a qualsevol hora del dia

Les noves tarifes elèctriques amb discriminació horària fan que posar la rentadora durant el dia sigui molt més car. I fer la bugada a la nit no és una opció per a la majoria de la gent, sobretot si has de matinar o tens por de molestar els veïns. Així que molta gent prefereix acudir a una bugaderia d'autoservei amb un ampli horari com Bugaderia Sant Andreu, on t’atenem cada dia de l'any de set del matí a deu de la nit.

Perquè pots rentar més roba en una sola bugada

De mitjana, posem de 2 a 5 rentadores per setmana, en funció del nombre de persones que visquin a casa nostra. En total, entre posar la rentadora, estendre la roba, plegar-la, planxar-la i guardar-la, dediquem de quatre a deu hores a la setmana a fer la bugada. Per estalviar-te temps, a la nostra bugaderia tenim rentadores de 8, 14 i fins a 18 quilos, a més d’assecadores de 14 i 21 kilos. Pots fer tota la bugada de la setmana d'una sola vegada, i emportar-te-la a casa seca i llesta per planxar o guardar!

Perquè és més ecològic, higiènic i saludable

Entre els nostres clients també hi ha moltes persones preocupades pel medi ambient que han descobert que rentar la roba a una bugaderia d'autoservei és més ecològic que fer-ho a casa. A més, si et preocupa la higiene (per exemple perquè has tingut un positiu de coronavirus a la teva llar), a les nostres rentadores i assecadores pots desinfectar la roba a alta temperatura sense fer-la malbé. Això també és summament útil per a les persones que pateixen al·lèrgies i necessiten eliminar tots els àcars, pols, pèls d’animals i altres al·lèrgens de la seva bugada.

Perquè pots rentar la teva roba i la de la teva mascota

Ens comenta molta gent que ens van descobrir perquè Bugaderia Sant Andreu va ser una de les primeres bugaderies per a roba de mascotes a Barcelona. Comptem amb una màquina especialment dedicada a la roba i accessoris dels animals domèstics. Els seus amos venien primer a rentar el llit, abrics, mantes, fundes, etc. dels seus animals de companyia… i es van acabar portant també la seva pròpia bugada per aprofitar el viatge i estalviar temps i diners!

Perquè si ets client habitual, estalvies encara més

Finalment, molts clients que busquen i comparen fins a trobar la bugaderia més barata de Barcelona ens han triat per la nostra Targeta Client. Només has de sol·licitar-la la primera vegada que vinguis a la nostra botiga, afegir-hi saldo i, a partir de llavors, t'estalviaràs diners a cada rentat o assecat que facis. A més, el saldo que afegeixis no caduca i no has de preocupar-te per portar diners en efectiu o la targeta de crèdit quan vens a fer la bugada.

Vine a Bugaderia Sant Andreu i descobreix perquè cada cop més clients ens trien.
Entrada recent
Entrada anterior