Plaça del Mercadal, 12 - 08030 Barcelona
De 7:00 a 22:00

El truc per trobar sempre la bugaderia més barata

22.5.18

El truc per trobar sempre la bugaderia més barata

T'agrada estalviar quan fas la bugada? Doncs no cal que recorris la ciutat per trobar la bugaderia més barata a Barcelona: a Bugaderia Sant Andreu tenim un "truc" per aconseguir el millor preu en les nostres rentadores i assecadores. Te l’expliquem?

Trobar la bugaderia més barata a la ciutat en què vius o estàs de pas no sempre és fàcil. Per exemple, si poses al Google "bugaderia barata Barcelona"... t’apareixeran més de mig milió de resultats! Tothom assegura ser la bugaderia més econòmica, la bugaderia amb millors descomptes o la bugaderia amb els preus més barats. Però, saps què? En la majoria dels casos, és publicitat enganyosa: compara preus i ho comprovaràs!

Si ets dels qui els agrada estalviar en posar la rentadora, t'encantarà saber que a Bugaderia Sant Andreu, LA TEVA bugaderia d'autoservei a Barcelona de confiança, tenim un "truc" infal·lible perquè aconsegueixis els preus més econòmics en les nostres rentadores i assecadores, sempre: la nostra Targeta Client. Vols saber com funciona? Segueix llegint i t’ho expliquem.

Com estalviar en cada rentada amb la Targeta Client

La Targeta Client de Bugaderia Sant Andreu és una targeta recarregable que pots comprar a la Central de Pagament del nostre establiment i que et servirà per estalviar en cada servei de rentadora o assecadora que facis a la nostra bugaderia exprés.

El funcionament de la Targeta Client és molt senzill:

  1. Compra la teva Targeta Client seleccionant l'opció "Comprar Targeta" a la Central de Pagament. Només costa 2 euros i no caduca mai!
  2. La Targeta Client es lliura sense saldo. Per recarregar-la, introdueix-la en la Central de Pagament.
  3. A continuació, marca l'opció "Carregar Saldo".
  4. Afegeix la quantitat de diners que vulguis a la teva Targeta Client.

I ja està!

Un cop recarregada, podràs utilitzar la teva Targeta Client per pagar cada vegada que utilitzis les rentadores i assecadores de Bugaderia Sant Andreu. En pagar amb la Targeta Client, tindràs un descompte de 50 cèntims* en cada servei, de forma automàtica i per sempre. El saldo que carreguis a la teva Targeta Client no caduca mai, de manera que podràs utilitzar-lo durant tant de temps com vulguis. Un altre avantatge és que ja no hauràs de preocupar-te per portar suficients monedes o una targeta de crèdit cada vegada que vinguis a fer la bugada. Amb la teva Targeta Client n'hi ha prou!

Què et sembla? Aconsegueix la teva targeta Client i comença a estalviar en cada rentada o assecat!

*Excepte en les rentadores i assecadores per a mascotes
Entrada recent
Entrada anterior