Plaça del Mercadal, 12 - 08030 Barcelona
De 7:00 a 22:00

Pagar amb el mòbil a la teva bugaderia d'autoservei és molt fàcil

4.4.22

 Pagar amb el mòbil a la teva bugaderia d'autoservei és molt fàcil

A Bugaderia Sant Andreu tenim l'objectiu de fer-te la vida cada dia més fàcil. Per això, ja pots pagar amb el mòbil a la nostra bugaderia d'autoservei al centre de Barcelona. A més del pagament en efectiu o amb la Targeta Client, la nostra central de pagament també accepta el pagament amb el mòbil, compatible amb els principals serveis d'aquest tipus.

Pagar amb el mòbil és la forma de pagament que més ràpidament està creixent al nostre país. Segons Statista, el 26% dels consumidors espanyols paguen habitualment amb el seu telèfon mòbil. Aquesta xifra ens situa al capdavant d'Europa en aquesta modalitat de pagament, que amenaça de bandejar les targetes de crèdit i dèbit, arraconant encara més el pagament mitjançant efectiu.

I és que pagar amb el mòbil és fàcil, segur i còmode. Per això, quan vagis a Bugaderia Sant Andreu, ja no t'hauràs de preocupar de portar efectiu: el teu telèfon mòbil és suficient. La nostra central de pagament ara accepta el pagament amb el mòbil mitjançant els serveis més populars. I és tan senzill que, una vegada que ho provis, no ho voldràs fer d'una altra manera.

Com pagar amb el mòbil a les rentadores i assecadores

Com ja sabràs si ets usuari habitual de la nostra bugaderia d’autoservei a Barcelona, per utilitzar les rentadores i assecadores de Bugaderia Sant Andreu prèviament has d’abonar el servei mitjançant la nostra central de pagament. Fins ara tenies la possibilitat de fer el pagament mitjançant efectiu (bitllets o monedes) o amb la Targeta Client, que és l'opció recomanada per gaudir en tot moment de la bugaderia d'autoservei més barata de Barcelona.

Recentment, i pensant sempre en la comoditat dels nostres usuaris, hem incorporat també el pagament amb el mòbil a la nostra bugaderia. El procés és molt fàcil:

1. Carrega la roba a la rentadora o assecadora que triïs i tanca la porta.

2. Vés a la Central de Pagament i selecciona si vols rentar o assecar.

3. Pitja el número que correspon a la teva rentadora o assecadora a la Central de Pagament

4. Selecciona el mètode de pagament (mòbil) i confirma el pagament al teu telèfon si t'ho demana.

5. Acosta el teu mòbil al lector de la Central de Pagament... i ja està!

El teu pagament es processarà a l'instant i després només has de prémer el botó INICI a la rentadora o assecadora que hagis triat. El pagament amb mòbil és igual de segur que qualsevol altre mètode i funciona amb les plataformes de pagament mòbil més populars (Apple Pay, Google Pay, etc.)

Com pagar amb el mòbil si fas servir la Targeta Client

Com hem dit, la Targeta Client és el sistema de pagament que et garanteix sempre el millor preu als serveis de rentat i assecat de Bugaderia Sant Andreu. Es tracta d'una targeta de prepagament que pots comprar a la Central de Pagament i recarregar amb els diners que vulguis. En aquest vídeo pots veure una explicació completa de com adquirir la teva primera Targeta Client.

Per descomptat, també pots pagar amb el mòbil les teves recàrregues de la Targeta Client. Només has de seguir els passos que s'indiquen a continuació (recorda comprar prèviament la targeta):

1. Introdueix la teva Targeta Client a la Central de Pagament.

2. Marca l'opció “Carregar Saldo”.

3. Afegeix la quantitat de diners que vulguis.

4. Tria l'opció de pagament amb el mòbil.

El saldo s'afegirà a la teva Targeta Client i el podràs fer servir per pagar sempre que utilitzis les nostres rentadores o assecadores. A més, en pagar amb la Targeta Client, estalvies 0,50 cèntims en el preu de cada servei (excepte a les assecadores i màquines per a mascotes). I el saldo que afegeixis no caduca mai, així que pots utilitzar-lo sempre que vinguis a la nostra bugaderia.

Busques una bugaderia on es pugui pagar amb el mòbil? Vine a Bugaderia Sant Andreu!

Entrada recent
Entrada anterior