Plaça del Mercadal, 12 - 08030 Barcelona
De 7:00 a 22:00

Privacitat


Protecció de dades

De conformitat amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, t’informem que les teves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de PLASISCOMER HUPA S.L. amb CIF B66743188 i domicili social en CARRER CLOT 194 ATIC 2ª 08027, BARCELONA, que és el titular el lloc web www.bugaderiasantandreu.com 

La finalitat d'aquest tractament és poder facilitar, agilitzar i complir els compromisos establerts entre ambdues parts. En compliment amb la normativa vigent, PLASISCOMER HUPA S.L. informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir amb els preceptes esmentats anteriorment. Mentre no ens comuniquis el contrari, entendrem que les teves dades no han estat modificades, que et compromets a notificar-nos qualsevol variació i que tenim el teu consentiment per a utilitzar-los per les finalitats esmentades.

PLASISCOMER HUPA S.L. informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que PLASISCOMER HUPA S.L. es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè les dades se suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.

D'acord amb els drets que et confereix la normativa vigent en protecció de dades podràs exercir els drets d'accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les teves dades de caràcter personal, així com del consentiment prestat per al tractament d’aquestes, dirigint la teva petició a l'adreça postal indicada més amunt o al correu electrònic hola@bugaderiasantandreu.com.

Podràs adreçar-te a l'Autoritat de Control competent per presentar la reclamació que consideris oportuna.

Política de privacitat a xarxes socials

De conformitat amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSI-CE), PLASISCOMER HUPA S.L. informa els usuaris que ha procedit a crear un perfil a les Xarxes Socials Facebook i Google+, amb la finalitat principal de publicitar els seus productes i serveis.

L'usuari disposa d'un perfil a la mateixa Xarxa Social i ha decidit unir-se a la pàgina creada per PLASISCOMER HUPA SL, mostrant així interès en la informació que es publiciti a la Xarxa. En unir-te a la nostra pàgina, ens facilites el teu consentiment per al tractament d'aquelles dades personals publicades en el teu perfil.

L'usuari pot accedir en tot moment a les polítiques de privacitat de la mateixa Xarxa Social, així com configurar el seu perfil per garantir la seva privacitat.

PLASISCOMER HUPA S.L. té accés i tracta la informació pública de l'usuari, especialment, el seu nom de contacte. Aquestes dades només són utilitzades dins de la mateixa Xarxa Social. No són incorporades a cap fitxer.

En relació als drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, dels quals disposes i que poden ser exercits davant PLASISCOMER HUPA S.L., d'acord amb la LOPD, has de tenir en compte els següents matisos:

Accés: Vindrà definit per la funcionalitat de la Xarxa Social i la capacitat d'accés a la informació dels perfils dels usuaris.
Rectificació: Només podrà satisfer-se en relació a la informació que es trobi sota el control de PLASISCOMER HUPA S.L., per exemple, eliminar comentaris publicats a la mateixa pàgina. Normalment, aquest dret hauràs d’exercir-lo davant la Xarxa Social.
Cancel·lació i/o oposició: Com en el cas anterior, només podrà satisfer-se en relació a la informació que es trobi sota el control de PLASISCOMER HUPA S.L., per exemple, deixar d'estar unit al perfil.

En relació amb aquestes dades, PLASISCOMER HUPA S.L. realitzarà les següents actuacions:

Accés a la informació pública del perfil

Publicació en el perfil de l'usuari de tota aquella informació ja publicada a la pàgina de PLASISCOMER HUPA S.L.
Enviament de missatges personals i individuals a través dels canals de la Xarxa Social.
Actualitzacions de l'estat de la pàgina que es publicaran en el perfil de l'usuari.

L'usuari sempre pot controlar les seves connexions, eliminar els continguts que deixin d'interessar-li i restringir amb qui comparteix les seves connexions, per a això haurà d'accedir a la seva configuració de privacitat.

Publicacions

L'usuari, un cop unit a la pàgina de PLASISCOMER HUPA S.L., podrà publicar en aquesta comentaris, enllaços, imatges o fotografies o qualsevol altre tipus de contingut multimèdia admès per la Xarxa Social.

L'usuari, en tots els casos, ha de ser el titular d’aquests, gaudir dels drets d'autor i de propietat intel·lectual o comptar amb el consentiment dels tercers afectats.

Es prohibeix expressament qualsevol publicació en la pàgina, ja siguin textos, gràfics, fotografies, vídeos, etc. que atemptin o siguin susceptibles d'atemptar contra la moral, l'ètica, el bon gust o el decòrum, i/o que infringeixin, violin o infringeixin els drets de propietat intel·lectual o industrial, el dret a la imatge o la Llei.

En aquests casos, PLASISCOMER HUPA S.L. es reserva el dret a retirar immediatament el contingut, podent sol·licitar el bloqueig permanent de l'usuari. PLASISCOMER HUPA S.L. no es farà responsable dels continguts que lliurement ha publicat un usuari.

L'usuari ha de tenir present que les seves publicacions seran conegudes pels altres usuaris, de manera que ell mateix és el principal responsable de la seva privacitat. Les imatges que es puguin publicar en la pàgina no seran emmagatzemades a cap fitxer per part de PLASISCOMER HUPA S.L., però sí que romandran a la Xarxa Social.

Concursos i promocions

PLASISCOMER HUPA S.L. es reserva el dret a realitzar concursos i promocions, en els quals podrà participar l'usuari unit a la seva pàgina. Les bases de cadascun d'ells, quan s'utilitzi per a això la plataforma de la Xarxa Social, seran publicades a aquesta, complint sempre amb la LSSI-CE i amb qualsevol altra norma que li sigui d'aplicació.

La Xarxa Social no patrocina, avala ni administra, de cap manera, cap de les nostres promocions, ni està associada a cap d'elles.

Publicitat

PLASISCOMER HUPA S.L. utilitzarà la Xarxa Social per publicitar els seus productes i serveis. En tot cas, si decideix tractar les teves dades de contacte per a realitzar accions directes de prospecció comercial, serà sempre, complint amb les exigències legals de la LOPD i de la LSSI-CE.

No es considera publicitat el fet de recomanar a altres usuaris la pàgina de PLASISCOMER HUPA S.L. perquè també ells puguin gaudir de les promocions o estar informats de la seva activitat.

A continuació detallem l'enllaç a la política de privacitat de la Xarxa Social:

Facebook: https://www.facebook.com/help/323540651073243/
Google +: http://www.google.com/intl/es/policies/privacy/ 


Per a qualsevol consulta relacionada amb aquesta política, pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic hola@bugaderiasantandreu.com.