Plaça del Mercadal, 12 - 08030 Barcelona
De 7:00 a 22:00

Saps com rentar la roba de nadó correctament?

20.2.19

Saps com rentar la roba de nadó correctament?

Tenir un nadó és una gran alegria per a una família, però també suposa un munt de feina addicional a casa. Per exemple, per fer la bugada: els nadons embruten una gran quantitat de roba i a l'hora de rentar-la has de tenir en compte alguns consells importants per fer-ho bé. Continua llegint i t'expliquem com rentar la roba de nadó de manera correcta i segura.

Bodis, conjunts, llençols, mantes, pitets, mussolines, mitjons, peücs, barrets, bolquers de roba... La quantitat de roba que un nadó pot embrutar al llarg del dia és sorprenent! De fet, és recomanable rentar la roba de nadó que compris abans de posar-li per primera vegada. A més, especialment en els primers mesos de vida, és important tenir una cura especial a l'hora de rentar la roba de nadó per evitar possibles reaccions cutànies. Això és aplicable tant si decideixes rentar la roba del nadó a mà, rentar-la a la rentadora o anar a una bugaderia.

Rentar la roba de nadó a mà


La pell dels nadons és especialment sensible i reacciona als productes químics que són innocus per als adults. Per aquesta raó, hi ha qui recomana rentar la roba de nadó a mà, encara que normalment aquesta opció es reserva per a les peces més delicades, de punt, etc. Si no, et passaries tot el dia rentant la robeta del teu nadó! En qualsevol cas, si optes per rentar la roba de nadó manualment, fes servir un sabó adequat per rentar a mà i assegura't d'esbandir correctament les peces perquè no hi quedi cap rastre de sabó. Per estar segur, és aconsellable fer dos aclarits escorrent totalment l'aigua de les peces cada vegada.

Rentar la roba de nadó a la rentadora


A causa de raons de seguretat i per prevenir al·lèrgies, si prefereixes fer servir la rentadora has de rentar la roba de nadó per separat almenys durant els primers sis mesos. També es recomana emprar un sabó neutre especial per a roba de nadons i evitar l'ús de suavitzants i altres additius de neteja que poden contenir productes químics agressius. Si la roba del teu nadó té taques difícils, tracta les peces abans de rentar-les, posant-les en remull i fregant amb sabó o un llevataques adequat. Finalment, tria sempre que sigui possible un programa de rentada amb doble aclarit que garanteixi que no quedaran restes de detergent a la roba.

Rentar la roba de nadó en una bugaderia


Per motius de temps i estalvi, cada vegada més persones opten per rentar la roba de nadó en una bugaderia d'autoservei com Bugaderia Sant Andreu. L'avantatge és que en un establiment d'aquest tipus disposes de rentadores i assecadores industrials en què pots tenir a punt tota la bugada del teu nadó en mitja hora. Aquestes màquines estan preparades per prevenir al·lèrgies, de manera que pots fer servir els productes de neteja inclosos, afegir el teu propi sabó o detergent, o bé rentar la roba només amb aigua. En tractar-se de màquines de gran potència, en funció del programa de rentada que escullis tindràs la certesa que la roba quedarà perfectament aclarida. I a continuació podràs assecar-la a l'assecadora, per evitar que agafi humitat. Així podràs acabar abans la bugada i tindràs més temps per gaudir del teu fill!

Vine a rentar la roba de nadó que vulguis a Bugaderia Sant Andreu. Obrim tot el dia!
Entrada recent
Entrada anterior