Plaça del Mercadal, 12 - 08030 Barcelona
De 7:00 a 22:00

Els set errors que cometem quan rentem els abrics

22.11.18

Els set errors que cometem quan rentem els abrics

Amb l'arribada del fred, és el moment de treure els abrics i posar-los a punt per a l'hivern. En molts casos, això inclou una neteja a fons per deixar-los impecables. Però saps com fer-ho de manera correcta? T'expliquem els set errors més habituals en rentar els abrics.

Rentar abrics, jaquetes, parques, plumífers, etc. és una tasca delicada, perquè una neteja inadequada els pot espatllar per sempre. En aquest sentit, només amb seguir uns senzills consells pots evitar cometre els següents set errors típics en netejar els abrics. I si no vols córrer cap risc, al final de l'article t'expliquem la millor manera de rentar els abrics!

Errors freqüents  l'hora de rentar els abrics

  1. No rentar l'abric cada any: encara que aparentment estiguin nets, després de mesos de dur-les cada dia les jaquetes, parques, anoracs, plumífers, etc. acumulen brutícia i males olors. Per això és convenient rentar els abrics com a mínim un cop l'any.
  2. Rentar l'abric en començar l'hivern: és millor netejar els abrics al final de la temporada, ja que si els guardes sense rentar, la brutícia i olors penetraran en el teixit i costaran més d'eliminar. A més, poden estendre’s a altres peces de l'armari.
  3. No preparar la peça abans de rentar-la: revisa que no hi hagi objectes com monedes, encenedors, guants, etc. a les butxaques de l'abric abans de rentar-lo. Retira també els cinturons extraïbles, caputxes o accessoris que es poden enganxar al tambor.
  4. Omplir la rentadora en excés: l'ideal és rentar l'abric a la rentadora sol o amb poca càrrega. Això assegura que, encara que la peça sigui voluminosa, es mourà amb soltesa dins el tambor i es rentarà correctament. També evita problemes de destenyit.
  5. Triar un programa inadequat: per rentar els abrics de llana, plumífers, etc. a la rentadora és necessari usar un programa d'aigua freda o tèbia (màxim 30 graus) i un centrifugat suau (600 o 800 revolucions) per no deteriorar el folre i el farciment.
  6. No fer servir productes de neteja específics: és convenient utilitzar un detergent especial per a peces delicades, perquè el detergent comú pot ser massa agressiu amb el teixit. Per la mateixa raó, no és recomanable utilitzar suavitzant.
  7. Assecar la peça de manera incorrecta: després de rentar els abrics i abans de guardar-los, és imprescindible que estiguin totalment secs, per dins i per fora. Si no, el farciment pot fer olor o fins i tot florir-se. L'ideal és utilitzar una assecadora.

La millor manera de rentar els abrics

Si vols estalviar-te temps, esforç i diners, a més d'evitar el perill d'espatllar la teva jaqueta, plumífer o parca, una bona opció és rentar els abrics en una bugaderia d'autoservei com Bugaderia Sant Andreu. Disposem de rentadores de gran capacitat en les que podràs rentar els abrics, edredons o nòrdics i altres peces d'hivern de forma ràpida, còmoda i segura. Pots triar un programa per rentar peces delicades que protegirà el teixit i fer servir el detergent i suavitzant inclòs o els teus productes de neteja.

A la nostra bugaderia d'autoservei a Barcelona també comptem amb assecadores per deixar els teus abrics perfectament secs i llestos per posar-te'ls o guardar-los fins al pròxim hivern a les millors condicions. I et costarà molt menys del que estàs pensant: pots rentar i assecar un abric des de només 5 euros si disposes de la nostra Targeta Client.

Vine a rentar el teu abric, jaqueta, plumífer, etc., quan vulguis: obrim cada dia de 7 a 22h!
Entrada recent
Entrada anterior