Plaça del Mercadal, 12 - 08030 Barcelona
De 7:00 a 22:00

És més car rentar la roba a casa o en una bugaderia?

11.10.18

És més car rentar la roba a casa o en una bugaderia?

L'auge de les bugaderies d'autoservei fa que molta gent es pregunti: realment surt més a compte rentar la roba en una bugaderia que a casa? Doncs has de saber que les dades demostren que, si vas a una bugaderia, pots estalviar-te força diners al final de l'any.

La imatge de gent fent la bugada en una bugaderia d'autoservei a Barcelona, Madrid o qualsevol altra ciutat cada cop és més habitual. Per què cada vegada van més clients a aquest tipus d'establiments? És que no tenen rentadora a casa? L'explicació és que, amb la calculadora a la mà, rentar la roba en una bugaderia resulta més econòmic.

Anem a fer els comptes per comprovar si és veritat. Segons l'OCU, a Espanya posem 3,1 rentadores a la setmana de mitjana, que equivalen a rentar de 15 a 20 quilos de roba en funció de la capacitat de la rentadora. Després del frigorífic i la televisió, la rentadora és el tercer electrodomèstic que més consumeix de casa (11,8% del consum segons l'Institut per a la Diversificació i Estalvi de l'Energia (IDAE). Tenint en compte les últimes pujades del rebut de la llum, cada llar paga una mitjana de 71,20 euros al mes a la factura de l'electricitat.

La rentadora suposa 16,5 euros mensuals d'aquesta despesa d'electricitat, que equivalen a un cost de 4,14 euros cada setmana per posar la rentadora a casa. A això li has d'afegir:

  • El cost de l'aigua que consumeix la rentadora.
  • El cost dels detergents i suavitzants.
  • El cost de comprar la rentadora, així com els seus manteniments i reparacions.
  • El cost i consum de l'assecadora (si tens).
  • El cost de la tintoreria per rentar les peces que no caben a la rentadora (com ara els nòrdics i edredons).
  • El temps que dediques a posar la rentadora, treure-la, estendre la roba, etc.

En comparació, amb una rentadora i assecadora de gran capacitat com les que tenim a Bugaderia Sant Andreu, pots rentar i assecar tota la teva bugada setmanal d'una sola vegada (disposem de rentadores de 8, 14 i 18 quilos, i d'assecadores de 14 i 21 quilos) des de només 4 euros, amb la nostra Targeta Client.

Els programes duren 25-30 minuts, de manera que tindràs la teva bugada llesta molt abans que a la rentadora de casa. A més, estaràs estalviant aigua i no hauràs de comprar detergent i suavitzant, perquè van inclosos en la majoria dels nostres programes (si ho prefereixes, pots fer servir els teus productes de neteja o rentar només amb aigua). Per cert, també disposem de rentadores i assecadores especials per a la roba de les teves mascotes.

I si no trobes el moment d'anar a la bugaderia, has de saber que a Bugaderia Sant Andreu obrim cada dia, de 7 del matí a 10 del vespre, inclosos els diumenges. Mentre fas la bugada, pots aprofitar per navegar per Internet amb el nostre wifi gratis, fer compres als comerços de la zona o prendre un cafè al bar de la cantonada. I quan acabis la bugada, tenim cistelles i taules perquè puguis plegar i classificar tota la teva roba.

En definitiva, rentar la roba a casa t'està costant bastant més del que et costaria fer tota la bugada de la setmana a Bugaderia Sant Andreu. A què esperes per comprovar-ho?

Inscriu-te a la nostra pàgina web i aconsegueix un descompte per a la teva propera bugada!
Entrada recent
Entrada anterior