Plaça del Mercadal, 12 - 08030 Barcelona
De 7:00 a 22:00

Per què anar a una bugaderia d'autoservei si tens rentadora a casa?

25.6.18

Per què anar a una bugaderia d'autoservei si tens rentadora a casa?

T'hauràs fixat que en els últims anys proliferen les bugaderies d'autoservei. Segur que n’han posat alguna al teu barri! Si mai has utilitzat un servei de bugaderia exprés d'aquest tipus, pot ser que et preguntis per què serveix i quins avantatges ofereix. T'ho expliquem!

"Jo ja tinc rentadora a casa. Per què necessito una bugaderia autoservei?". És molt possible que et facis aquesta pregunta al fixar-te en què han obert una nova bugaderia d'autoservei a prop de casa teva. Doncs bé, des de Bugaderia Sant Andreu, la teva bugaderia d’autoservei a Barcelona, volem explicar-te els avantatges que poden proporcionar-te els nostres serveis.

Lògicament, l'objectiu de les bugaderies exprés, com també se les coneix, no és reemplaçar a la rentadora que tens a casa (encara que cada vegada més persones opten per prescindir d'aquest electrodomèstic perquè no tenen prou lloc), de la mateixa manera que una tintoreria no està pensada perquè portis cada dia la teva roba a rentar. No obstant això, una bugaderia d'autoservei et pot ser molt útil per exemple en les següents situacions. Et sonen?

  • La roba bruta se t’acumula a casa i no dónes abast amb la rentadora. En aquest cas, pots portar-la a la teva bugaderia d'autoservei més propera i rentar-la tota de cop.
  • Fa mal temps i no hi ha manera d'assecar la bugada. No hi ha problema! Porta la teva roba a Bugaderia Sant Andreu i podràs assecar-la a les nostres assecadores en un moment.
  • Tens edredons, mantes, etc. que no caben a la teva rentadora. No t'arrisquis a fer-la malbé, a les nostres màquines de 8 a 18 kg de capacitat hi cap el que vulguis!
  • Estàs de viatge i se t'acaben les mudes. Quina necessitat hi ha de posar-te roba bruta o pagar el car servei de bugaderia de l'hotel? Renta tot el teu equipatge per pocs diners!
  • Hi ha coses que no vols posar a la teva rentadora. Per exemple, la manta del gos plena de pèls que després s'enganxen a la roba. Coneixes la nostra bugaderia per a roba de mascotes?
  • No tens temps per fer la bugada. Has tornat de vacances i tens el cistell de la roba ple de gom a gom? Porta-la a la nostra bugaderia i la tindràs neta en poc temps!
  • Et preocupa el medi ambient. Rentar la roba en una bugaderia d'autoservei és més ecològic i higiènic, perquè són màquines més eficients que es netegen soles.

I ara que ja coneixes els avantatges d'una bugaderia d'autoservei, què et frena? Els diners? Doncs has de saber que hi ha bugaderies barates amb preus molt assequibles: des de només 5 euros*, a Bugaderia Sant Andreu podràs rentar i assecar tota la teva roba.

A què esperes? Vine a provar la nostra bugaderia d'autoservei a Barcelona avui mateix!

* Preu en funció de la rentadora i assecadora escollida, amb la Targeta Client.
Entrada recent
Entrada anterior