Plaça del Mercadal, 12 - 08030 Barcelona
De 7:00 a 22:00

Adéu als pèls: descobreix la nostra bugaderia per a mascotes

22.4.18

Adéu als pèls: descobreix la nostra bugaderia per a mascotes

A Bugaderia Sant Andreu, els animals ens agraden tant com a tu. Però el que no ens agrada gaire és trobar-nos pèls seus en els llocs més inoportuns: al sofà, el llit, el cotxe, la roba nova... Amb la nostra bugaderia per a roba de mascotes, això no et tornarà a passar!

Està clar que en aquest país ens encanten els animals: a Catalunya hi ha registrades més d’1 milió de mascotes! En quatre de cada deu llars nacionals hi ha animals de companyia, però curiosament els que més abunden no són els gossos o els gats: es tracta dels ocells!

No cal explicar els beneficis que ens aporten els nostres petits amics: companyia, afecte, fidelitat, diversió... No obstant això, hi ha una cosa que fins i tot el més amant dels animals reconeixerà que suposa un inconvenient: els pèls. Envaeixen ràpidament al sofà, el llit, el cotxe i els llocs favorits de la teva mascota; s'instal·len al teu vestuari favorit; les visites se'ls emporten de record a casa; i el dia menys pensat, igual apareixen pèls fins i tot a la sopa!

Digues adéu als pèls amb la nostra bugaderia per a roba de mascotes a Barcelona

L'única forma de mantenir a ratlla els pèls de la teva mascota és raspallar-lo, passar l'aspiradora sovint i rentar regularment la roba que està en contacte amb el teu animal de companyia. No obstant això, rentar la roba de les mascotes a casa no sempre és fàcil: el filtre de la rentadora pot patir una "indigestió" amb tants pèls, no pots rentar alhora altres peces per motius d’higiene i és possible que les peces grans, com la manta o la funda de la cistella, no hi càpiguen.

Perquè puguis rentar la roba de la teva mascota sempre que vulguis sense patir aquests inconvenients, a Bugaderia Sant Andreu, la teva bugaderia d'autoservei a Barcelona, hem posat en marxa la nostra bugaderia per a roba de mascotes. Disposem d'una rentadora i assecadora especials per a mascotes, en què podràs netejar i assecar en un moment tota la roba de la teva mascota que vulguis, al millor preu: roba per a mascotes, corretges, collarets, llits, mantes, accessoris, la funda del sofà o del cotxe, etc. Són màquines de gran capacitat, hi cap de tot!

Com es tracta de màquines destinades a mascotes, no has de preocupar-te per les queixes d'altres usuaris. A més, totes les nostres rentadores i assecadores per a mascotes es desinfecten periòdicament amb productes higienitzants, per garantir la màxima higiene en la teva bugada.

Vine a Bugaderia Sant Andreu per provar la nostra bugaderia per a roba de mascotes!
Entrada recent